Dag 1 – 1 Augustus 2012 (Archive)

De eerste dag zit erop, we hebben een lange reis achter de boeg. We zijn om 7 uur vertrokken vanuit Herkingen richting Brussel waar om 12 uur ons eerste vliegtuig opsteeg richting Washington. Hier kwamen wij 8 uur later aan. Vervolgens zagen wij dat de volgende vlucht, onze transfer vertraging had.

Gelukkig hadden Gwyneth en ik de MacBook en de iPad bij, dus hoefden wij ons niet te vervelen in de lobby. Om 19:30 (Washington tijd) vertrok het vlliegtuig richting Los Angeles en dat kwam aan om 21:30. Nadat wij onze koffers hadden opgehaald van de band hebben we een taxi genomen richting ons eerste hotel: Super8 Hollywood. Hier zijn we dus nu, het hotel valt ons redelijk tegen en ook de ontvangst was niet super.

Gelukkig gaat het om de reis en we gaan morgen mooi door L.A. heen banjeren =D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s