Dag 11 – 11 Augustus 2012 (Archive)

Vandaag stond er een ritje naar Oklahoma City op de planning. Onderweg zagen we opeens een hele grote rookwolk in de verte, welke precies op onze route lag. Snel even gegoogled natuurlijk, ramptoeristen die we zijn, en bleek dat het om een olietank en fabriek ging die in brand stonden. Evacuaties waren al aan de gang, gelukkig reden wij erlangs en bleven we op veilige afstand.

Hierna zijn we verder gereden naar Clinton om hier het route 66 museum te bezoeken. Dit museum ging over de geschiedenis van de route 66 en had allerlei leuke voorwerpen uit die tijd.

Verder weinig bijzonders meegemaakt vandaag, weer lekker bij het zwembad gelegen en een beetje bijgebruind/verbrandt (wes). Komende dagen zullen er waarschijnlijk hetzelfde uit gaan zien aangezien er hier in midden  Amerika niet heel veel bijzonders te doen is. Maar dan zijn we in ieder geval goed uitgerust voor New York!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s