Dag 15 & 16 – 15 & 16 Augustus (Archive)

Gisterenochtend zijn we vanuit Indianapolis naar Pittsburgh gereden, deze tocht duurde ongeveer een uur of 5 en helaas deden wij er wel 6  uur i.v.m. files. Eenmaal aangekomen in ons Travelodge motel in Pittsburgh hebben wij alles uitgepakt en nog wat TV gekeken.

Rond een uur of 4 zijn we wat gaan eten bij de McDonald’s waarna we vervolgens onze reis voortzetten naar het PNC Park waar de Pittsburgh Pirates om 7 uur speelden tegen de L.A. Dodgers. Om hier te komen was ook nog een heel verhaal, een hoop files en zoektocht naar een parkeerplaats brachts ons rond kwart voor 7 bij het stadion.

Nadat we bij de fanshop van de thuisclub iets voor mijn kleine broertje Jordi zijn wezen halen, hebben we onze plaatsen opgezocht. Dit waren prima stoeltjes met een uitstekend uitzicht. Over het veld, stadion en ook de stad hadden wij nu een prima view. De wedstrijd was leuk om mee te maken, maar ik zal niet snel een tweede wedstrijd bezoeken. En ook verloren de Pirates helaas met 9-3 van de sterkere Dodgers uit L.A. Hierna zijn we snel naar ons Motel gereden omdat we er de volgende dag alweer vroeg uit moesten om richting the Big Apple te rijden.

Vanochtend vertrokken we vroeg, met een volle tank en vol goede moed richting New York City. Deze haast 400 mijl durende trip bracht ons rond 3 uur aan in Newark waar we onze auto na 2 weken weer in moesten leveren.

Hierna hebben we nog 3 uur getobd met het OV om uiteindelijk om 6 uur in de avond aan te komen in het Penthouse in West New York! Waar ik nu na een heerlijk avondmaal dit zit typen met een pracht uitzicht over Manhattan. (zie foto)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s