Dag 2 – 2 Augustus 2012 (Archive)

Na een korte nachtrust, doordat we toch wel een beetje last hadden van een jetlag, zijn we vanochtend vroeg de stad in getrokken om LA te verkennen. Ons hotel zit vlakbij het centrum van Hollywood dus hier gingen wij als eerste naartoe om de Holly Wood Walk of Fame te zien. Daar werden we door een verkoper overgehaald om mee te gaan met een bustour die ons langs alle belangrijke plaatsen in Hollywood/Los Angeles bracht zoals: Beverly Hills (o.a. Rodeo Drive & Beverly Hills sign), Hollywood Sign (was erg leuk want we kwamen echt heel dichtbij),  Hollywood Reservoir, Universal Studios & Warner Bros, San Fernando Valley & Sunset Boulevard. Ook nog heeel veel huizen van bekende amerikanen gezien in Beverly Hills (Dr. Phil, Sylvester Stallone, Christina Aguilera & het oude huis van Michael Jackson) die enorm groot zijn! Na de tour zijn we nog naar het Hollywood Museum geweest, waar allerlei sets van films zijn nagebouwd en allemaal originele attributen liggen. Daarna richting het Guinness World Of Records Museum en daarna natuurlijk even een bezoekje aan de McDonalds. Morgen gaan we onze auto ophalen en richting Sequoia National Park!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s