Dag 3 – 3 Augustus 2012 (Archive)

Sequioa National Park, California

Vandaag stonden we al vroeg op in L.A. (6 uur) om optijd de auto op te kunnen gaan halen bij het Los Angeles Airport. We vetrokken rond kwart over 7 / half 8 vanuit ons Super8 Motel richting Alamo/National Car Rent.

Na een lange reis via metroroutes, busroutes, wandelroutes en wachttijden kwamen we eindelijk rond 10:00 uur aan bij de Car Rental. Hier was alles snel gepiept en mochten we onze eigen auto uit gaan zoeken, dit werd een Chevrolet Cruze. Een heerlijke wagen haha! Hierna volgde de 4 uur durende reis richting Sequoia National Park. Eenmaal aangekomen bij het Sequoia Forest, moesten we over ongelofelijk veel kronkelbochtjes voordat we eindelijk bij ons doel aankwamen; The Giant Forest & The General Sherman Tree. Hier een hele hoop foto’s geschoten en ook de videocamera wat ”draaiminuten” gegeven. Toen was het al weer 5 uur ‘s avonds en gingen we richting Visalia, waar ik nu dit stukje zit te schrijven.

In Visalia aangekomen zijn we naar een supermarkt geweest om heel veel liter drinkwater in te slaan voor morgen, want dan wacht de Death Valley. Voor de Death Valley hebben we nog meer aankopen gedaan; namelijk verse eitjes en boter. We gaan morgen proberen in de 48 graden een eitje te bakken op de motorkap van de auto hehe, ik zou zeggen kijk morgen weer om te zien hoe dat gelukt is! (of niet) Ook hebben we ons heerlijke magnetron maaltijdje daar gekocht en vervolgens in onze Motelkamer opgegeten.

Morgen op naar de Death Valley!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s