Dag 5 – 5 Augustus 2012 (Archive)

*omdat we geen Wi-Fi in het hotel hebben vandaag een artikel via de iPad

We konden vandaag een beetje uitslapen omdat Las Vegas op het programma stond, zo’n 2 uur reizen vanaf ons huidige adres; Beatty. We vertrokken om half 9 vanuit Beatty richting “sin city” en kwamen daar inderdaad om half 11 aan, maar voordat we een parkeerplaats hadden gevonden en de strip een eind over waren was het alweer een half uur verder. Wat een drukte!

Eenmaal de auto geparkeerd gingen we de bekende Las Vegas strip op, en hebben alle bekende hotels gezien. Zoals: MGM Grand Hotel ( nr. 2 op de lijst van grootste Hotels van de wereld ), Bellagio ( bekend van Ocean’s Elevens )en natuurlijk Caesars Palace bekend van the Hangover. Na een middagje wandelen op de strip in de 42 graden zochten we onze auto weer op en gingen we richting een minder druk gedeelte van de Las Vegas boulevard, want hier gingen naar de World’s Famous Pawn Shop. Ik geloof bekend van Discovery Channel maar het kan ook National Geographic zijn. Niet veel later gingen we ook naar ons hotel om in te checken, de kamer is prachtig ik heb er geen andere woorden voor, dat word een fijne nacht op een XXL bed.

Na de check-in gingen we nog even wat eten bij een Italiaans Restaurantje waar ik de naam van kwijts ben, en de auto voltanken want morgen wacht weer een lange reis naar de Grand Canyon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s