Dag 9 – 9 Augustus 2012 (Archive)

Vandaag hebben we een rustig dagje gehad. De rit naar Albuquerque duurde ongeveer 3,5 uur. Hier hebben we eerst het Ratelslang Museum bezocht, waar de grootste collectie ratelslangen ter wereld te vinden is. Dit was erg leuk om te zien maar ook wel een beetje eng, het waren er wel erg veel! En de meeste ook nog eens dodelijk.. Een eng idee dat deze ook gewoon in onze omgeving vrij rond glijden.

Hierna zijn we gezellig boodschapjes gaan doen bij Walmart. Even wat water weer inslaan en een lekker magnetronmaaltijdje voor de avond gekocht. Super veel keuze en het is ook nog eens goed te eten dus prima te doen!

Vervolgens richting ons hotel gegaan, wat erg mooi is en een zwembad heeft dus hier hebben we snel gebruik van gemaakt. Al duurde dit niet lang omdat we een spin op de bodem van het zwembad zagen lopen… En pasgeleden hadden we een documentaire gezien over een dodelijke zwembadspin haha, dus meteen het zwembad weer uitgeklommen en even snel gegoogled. Maar bleek dat deze vooral in Australie voorkomt dus gelukkig niks aan de hand.

Morgen gaan we naar Amarillo in Texas en zijn we op de helft van onze rondreis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s