Make life a ride – Eifel 2017

Vorige maand van vrijdag 15 t/m zondag 17 september stond er weer een mooi tripje gepland met de motor georganiseerd door Moto-Extra. Dit keer was de bestemming de Eifel. Een weekend lang sturen en gezellig toeren met vrienden. Heerlijke wegen met veel groen, brede en smalle wegen, bochten, bos en hoogvlaktes, het kwam allemaal aan de orde tijdens de routes. Natuurlijk ontbraken de duitste biertjes in het Hotel aan het eind de dag zeker niet!

Dit was tevens de laatste rit van het jaar. Ze is na een laatste goede poetsbeurt helemaal klaar voor haar winterslaap 🙂

Hieronder wat foto’s om een impressie te krijgen van het weekend. Ik kijk nu alweer uit naar volgend jaar. Medio mei 2018 zal ik weer richting een een bergachtig gebied reizen om de bekende “s-bochtjes” te gaan rijden die helaas in Nederland zo schaars te vinden zijn!

En een video!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s