USA #2

Het is weer zomer, en een hele goede ook! De laatste weken is het bijna alleen maar genieten geblazen hier in Nederland, maar toch gaan wij weer een buitenlandse trip maken. En zoals je aan de titel al kunt opmerken 🙂 🙂 🙂 , het wordt de Verenigde Staten. Waarom dan #2? Nou dit is heel simpel, omdat we in 2012 ook al een trip door de Verenigde Staten hebben gemaakt. Zie hier

Waarom weer de Verenigde Staten?

Er zijn twee redenen waarom we weer voor een reis naar de Verenigde Staten kiezen. De eerste reden is omdat ik voor mijn werk eind augustus in Las Vegas moet zijn voor een conferentie. Met mijn baan als IT Consultant ben ik voornamelijk bezig met de oplossingen van VMware. Ik zal niet te diep ingaan op mijn werk, aangezien velen dit niet zal interesseren 🙂 . Maar VMware is Amerikaans softwarebedrijf en wereldwijd marktleider in hun specialisme. Deze producten worden wereldwijd voornamelijk gebruikt om de datacenters zo efficient en hoog beschikbaar mogelijk te maken. Uiteraard wil ik graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelen in mijn werkgebied, vandaar mijn bezoek aan VMworld US 2018, georganiseerd door VMware. Uiteraard ben ik mijn werkgever ITQ zeer dankbaar die dit bezoek natuurlijke mede mogelijk maakt ;).

De eerste keer dat wij naar de Verenigde Staten zijn gereisd (augustus 2012) hebben we een hele hoop gezien. We vlogen naar Los Angeles, huurden daar een auto en reden in 3 weken tijd van west naar oost om te eindigen in New York. Als we hier op terugkijken is dit nog steeds de ‘vetste’ reis geweest die we samen hebben gemaakt. Toch zijn er een hoop dingen die we gemist hebben vanwege tijdsbeperkingen, vooral aan de westkust van de Verenigde Staten. Dit is dan ook onze tweede reden waarom we weer voor een reis naar de US kiezen.

Wat gaan we doen of zien?

Tijdens onze vorige reis hebben we San Francisco helaas niet kunnen zien. Vanwege de tijd- en afstandsbeperking toentertijd. We beginnen onze trip nu dus met een bezoek aan San Francisco waar we ook naartoe vliegen, vanaf daar hebben we een route uitgestippeld met dingen die we nog graag een keer willen zien of bezoeken. We eindigen in Las Vegas, waar ik (Wesley) dan nog een week ‘hard’ moet werken, en Gwyneth zich kan gaan opmaken voor haar volgende reis; Brazilie. Hieronder onze agenda:

Zaterdag 11 Augustus (heenvluchten)
Amsterdam – Washington (UA947) (12:00 PM, lokale tijd)
Washington – Las Vegas (UA340) (5:25 PM, lokale tijd)

11, 12, 13 en 14 Augustus
San Francisco

Woensdag 15 Augustus
Huurauto ophalen
Bezoek aan Silicon Valley/Palo Alto
Vervolgens via Highway 1 zuidwaarts richting Gorda
Overnachting langs de Highway 1

Donderdag 16 & vrijdag 17 Augustus
Yosemite Park

Zaterdag 18 & zondag 19 Augustus
Lake Tahoe

Maandag 20 Augustus
Roadtrip ‘loneliest road’ richting Bryce Canyon

Dinsdag 21 Augustus
Bryce Canyon

Woensdag 22 Augustus
Zion National Park

Donderdag 23 Augustus
Antelope Canyon, Horseshoe bend & Lake Powell

Vrijdag 24 Augustus
Naar Las Vegas (Nevada)
Terugvlucht Gwyneth

Zaterdag 25 Augustus – Vrijdag 31 Augustus
VMworld US 2018 (Wesley)

Zaterdag 1 September (terugvluchten)
Las Vegas – New York/Newark (UA510) (8:10 AM, lokale tijd)
New York/Newark – Amsterdam (UA70) (5:35 PM, lokale tijd)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s